Rouwartikelen Huizen

1 ste Huizer Begrafenisonderneming de Groot / De Groot Uitvaart

Rouwartikelen Huizen
Neem vandaag contact op

Adres
Havenstraat
 
23 25
Plaats
1271 AB  Huizen
Telefoon
035 525 4363
E-Mail
info@degrootuitvaart.nl
Website
www.degrootuitvaart.nl

Informatie

Uw uitvaart ? en waarom: De Groot Uitvaart in Huizen is EEN VERTROUWD BEDRIJF MET EEN EIGENTIJDSE benadering voor het begeleiden van uw uitvaart. Al drie generaties lang is de familie De Groot, actief in de uitvaartbranche. Wij geven advies en begeleiden begrafenissen en crematieplechtigheden. Wij zijn gevestigd in karakteristieke panden aan de Havenstraat 23-25 in Huizen. Deze panden hebben de karakteristieke uitstraling aan de buitenzijde maar het Uitvaartcentrum aan de binnenzijde is ingericht naar de wensen van deze tijd. De panden zijn aan elkaar verbonden door een glazen doorgang, wat tevens de hoofdingang is. De gebruikte kleuren en de inrichting van het centrum zorgen voor een passende sfeer. Er is ruimte voor condoleancebezoeken en afscheidsdiensten. Ook zijn de ruimtes berekend op cateringmogelijkheden. Daarnaast is het gehele centrum rolstoelvriendelijk en er is een ringleiding aanwezig. In het Uitvaartcentrum bevinden zich eveneens twee familiekamers. In deze kamers, die een huiselijke sfeer ademen, kan uw dierbare enkele dagen opgebaard liggen. De nabestaanden krijgen een sleutel van de kamer, zodat ze op ieder gewenst moment van de dag afscheid kunnen nemen. De kamers zijn zo ingericht dat ook de nabestaanden er voor langere tijd kunnen verblijven. Wij werken in overleg voor of samen met bekende verzekeringsmaatschappijen. Zoals o.a. ASR-AMEV-Utrecht-Ardanta, Aegon, en andere maatschappijen waar u een geldbedrag verzekerd heeft en zodoende daarmee uw eigen wensen kunt invullen. Yarden, Monuta, Dela verzekerden kunnen wij ook begeleiden met een passende invulling en/of besteding van een naturapolis. In overleg met u kunnen wij de uitkering van een natura-verzekering gebruiken voor het invullen van een passende uitvaartplechtigheid.

Keywords Begrafenisondernemer, Advies, 24-uurs service, Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Honden toegestaan, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, Condoleance, Uitvaartverzekering, Uitvaartmuziek, Kist, Crematie, Begrafenis, Rouwauto, Opbaren, Rouwvervoer, Uitvaartverzorging, Rouwkaarten, Voorbespreking, Bloemenarrangement, Rouwboeket, Urn, Grafmonument, Begraafplaats, Uitvaartcentrum, Crematorium, Kerk, Nazorg, Gedenksteen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Kantoortijden 9.00 tot 18.00. Zaterdag en zondag is kantoor gesloten! We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Bezoektijden voor rouwbezoek apart af te spreken. Afleveren van bloemen op zondag kan bij uitzondering na na tel. contact

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Rouwartikelen
0355254363 035-525-4363 +31355254363

Kaart Havenstraat

Loading map...